Gratis Offert

Vi ger alltid kostnadsfri offert. Beskriv ditt ärende för oss så noga som möjligt!

Nöjd-Kund-Garanti

Vi lämnar alltid 25 års garanti på alla våra takarbeten. Hos oss är du i säkra händer.

Använd ROT-Avdrag

Alla tjänster vi erbjuder är ROT-avdragsgilla. Dra av 30% på arbetskostnaden med en gång!

Takläggare Vellinge

Börjar det bli dags att renovera taket? Eller lägga nytt tak? Vår byggfirma utför takomläggning och takrenovering i hela med omnejd, allt med hög kvalitet. Vi har efter många år i branschen arbetat in ett mycket gott rykte och är nu det mest självklara valet för många behöver lägga nytt tak eller renovera det gamla. Takläggaren i Malmö tar emot kunder från företag såväl som privatpersoner och fastighetsägare samt föreningar.

Vår självsäkra attityd gör att vi ser oss vara bland de bästa takläggare och det är något våra kunder ofta håller med om. Vi gör takomläggning Vellinge med alla typer av material såsom plåt, papp, tegel och betong. Vi arbetar alltid med material av hög kvalitet som står emot Sveriges hårda klimat.

Takläggaren i Malmö är mycket mån om miljön och vi återvinner så mycket material som möjligt. Allt för att hålla nere vår klimatpåverkan vid takrenovering. Alla våra leverantörer innehar miljöcertifikat.

Att kunden blir nöjd är för oss en självklarhet. Vi arbetar inte med kompromisser, vi arbetar med 100 % nöjda kunder. Takläggaren i Malmö har konkurrenskraftiga priser samt hög kvalitet på både material och arbete. Som en bra takläggare i har vi lång erfarenhet, stor kunskap och glöd för att lägga tak! Vi tar emot alla sorters jobb, från helhetslösningar för takrenovering Vellinge till mindre arbeten. Hör av dig till oss!

Skicka Snabboffert

  Ett Byggföretag Med Fokus På Takarbeten

  Vi har stor passion för renovering och takläggning vilket är vår specialitet. Kunskaperna och erfarenheterna vi samlat under åren gör att vi kan lägga tak på absolut bästa sätt. Känslan för material och dess kvalitet och hållfasthet är på sin spets. Vi vet även hur man bygger ekonomiskt och smart, våra tak håller en evighet. Vi lägger avrinning på rätt sätt, lägger för optimal hållfasthet och håller koll på vinklarna som det professionella byggföretag vi är. För att uttrycka det enkelt gör vi hållbara och snygga takarbeten Vellinge för en konkurrenskraftig penning.

  De bestämmelser som finns rörande hur byggfirmor bör lägga tak är något som vi alltid följer. Vi ser oss som ett av de absolut bästa byggföretag Vellinge och därför ser vi till att överträffa förväntningar och branschstandard gång på gång. Vi vill ge det lilla extra och lägga bättre tak än vad branschen anser att man behöver. Detta är något som våra kunder har uppskattat stort och det är vi tacksamma för! Takläggaren i Malmö har under åren skaffat sig ett minst sagt gott rykte! Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

  Byggfirma Takläggarn’

  Takläggaren i Malmö är en väletablerad byggfirma som bedrivit verksamhet under en längre tid. Vi gör nu en nysatsning med decennier av samlade erfarenheter och en rad stora samarbeten med företag som utför nybyggnation samt fastighetsägare.

  Vi tar utbildning på allvar på vårt byggföretag och hela vår personalstyrka har genomgått en grundlig utbildning. Alla våra arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt. Vi är det rätta valet för dig som bor i Södra Sverige och behöver takläggning eller renovering. Vi bygger tak av hög kvalitet som håller en evighet!

  Takläggning

  Behöver du takläggare? Vi är specialiserade inom takrenovering och takläggningar. Vi arbetar med alla sorters tak och vårt arbete är alltid metodiskt och säkert. Våra heltäckande försäkringar gör dessutom det säkrare för både oss och dig om något oförutsett skulle hände. Takläggaren i Malmö har under årtionden arbetat med takläggning av mycket hög kvalitet och vi ger dig en garanti på 10 år när du köper tak av oss.

  Ett bra tak höjer värdet på ditt hus! Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert på takläggning i Vellinge till dig men för att vi skall kunna göra det rättvist vill vi gärna komma ut och kika på ditt tak först så att vi kan göra en helomfattande bedöming och första kontakt. Efter det kommer vi överens om vilket arbete som skall utföras och vilka material du föredrar. När detta är bestämt skickar vi en offert via mail och planerar in jobbet i vår kalender.

  Plåtarbete

  Om du behöver plåtarbete i Vellinge hjälper vi gärna till! Du kanske vill lägga ett helt plåttak och byta ut det gamla taket? Takläggaren i Malmö har stor samlad kunskap vad det gäller plåt, du få gärna höra av dig till oss om du har några som helst frågor eller om det är något du funderar över.

  Det går rykten om att äldre tak skall hålla bättre än de nya taken, och det stämmer till stor del. Gamla tegeltak håller väldigt bra! Det finns dock en anledning till att man adopterat nya tekniker. Man använder material som väger mindre, är lättare att arbeta med och har lägre kostnad d.v.s. plåt, papp och shingel. Har man ett skamfilat papptak kan man ibland komma undan utan att lägga nytt undertak när man byter till plåttak. De moderna materialen vi använder i vårt plåtarbete är även lättare att montera ner och även det blir mer ekonomiskt.

  Taktvätt

  Börjar taket bli smutsigt på ditt hus? Då är det dags för en tvätt! Takläggaren i Malmö lämnar alltid en kostnadsfri offert för taktvätt Vellinge. Vi kommer gärna ut och kikar på ditt tak och lämnar sedan offert! Då mäter vi kvadratmeterytan och undersöker takets skick för att offerten skall bli så rättvis som möjligt.

  Att boka taktvätt har flera stora fördelar, en av dessa är att man skyddar sig från frostsprängningar vilka uppstår ibland när smuts och fukt samlats på taket. En annan fördel är att man förlänger livslängden på sitt tak genom taktvätt. Är taket väldigt smutsigt slits det snabbare, ungefär som med bilens lack. Och man tvättar bilen rätt så ofta eller hur? Tegel och betong är de material som fukt stannar längst i och därför mest utsatta för frostsprängning. Skulle det bli sprickor där vatten kan läcka in kan det leda till stora skador på undertaket.

  Få en kostnadsfri offert

   Våra kunder säger

   Fantastiskt bra jobbat med takrenoveringen! Vi blev jättenöjda!

   Blev fantastiskt bra med det nya taket grabbar!! Tack för hjälpen!

   Inte nog med att ni lägger tak, ni gjorde ett fantastiskt jobb med taktvätten av vårt tak med! Tack!